Dom > Novosti > Sadržaj
Kako spriječiti Nadzemnih Dizalica dijelova od hrđe?
- Jun 17, 2012 -

Kako spriječiti nadzemnih Dizalica i eot Dizalica dijelove od hrđe? Provjerite Dizalica hrđe rezervnih dijelova Prevencija savjeti. Hrđe Prevencija za kran rezervnih dijelova nadzemne Dizalica ili eot Dizalica koja je bila zatvorena za dugo vremena je potrebno i važno. Za nadzemne Dizalica rezervnih dijelova, kako bi oni su anti hrđa već dugo?


How to Prevent Overhead Crane Parts from Rust.jpg


Ove mjere su za kasniju upotrebu:

 

■ Kada na eot Dizalica opreme za održavanje stanke, morate provjeriti na površinu cijelog eot Dizalica opreme, najbolje je da osigura sva mjesta cijeli nadzemni dizalice ima površinu film pokriven.


■ Kod Dizalica inspekcije procesa, ako neki film štete su našli na Dizalica metalnu strukturu, oštećena mjesta treba očistiti i obložena u anti-rđa boje. Štiti na kiši ili snijegu, metalne površine će zbog vremenskih problema i izloženi koroziji.


■ u procesu protiv hrđe, nemojte zanemariti Dizalica aktivnosti, ovo je vrlo važno. Za ove rezervne dijelove nadzemne dizalice, možete koristiti 10 ili - 20 dizela četkanje, može samo uklanjati opreme lako o koroziji materijala ali također možete napraviti površini metala da formira sloj ulja filma. Da se odupre niskih temperatura učinak.


■ uz čišćenje i podmazivanje diesel, ali također obložena slojem ulje za podmazivanje. Najbolji izbor kalcija na temelju mast ili litij baze, jer imaju vrlo dobru ulogu zadržati performanse svih aspekata mehaničke opreme, i kada se koristi ponovo, ta ulja bolje Uklanjaju se.