Dom > Novosti > Sadržaj
Klasifikacija dizalice
- Mar 26, 2018 -

Ručka dizalica je dizajnirana da se prilagodi savremenoj proizvodnji nove generacije opreme za podizanje svetla, sa visokom pouzdanošću električnog lanca dizalice posebno je pogodna za kratke daljine, česta upotreba, intenzivno podizanje, ima prednosti visoke efikasnosti, uštede energije , praktičan, mali otisak, jednostavno rukovanje i održavanje itd.

1, dizalica dizalica sa fiksnim stupovima

Dizalica sa pokretnim kranom i pokretna dizalica, težina podizanja od 125kg-5000kg je Kaili dizanje samorazvijenih proizvoda, može se prilagoditi prema zahtevu kupca za dizajn posebne opreme za podizanje, najčešće se koristi dizalica.

2. Pokretni pokretni dizalica

Mašina je fleksibilnija, fleksibilna i široko prilagodljiva. To je neophodna nezavisna oprema za podizanje hitne pomoći za automatsku proizvodnu liniju visokih performansi. Uz to, on obezbeđuje glatku proizvodnu liniju.

3, dizalica za dizanje zidova

Kran za spiralne ručke tipa zida takođe se naziva i dizalica za stubove krana i stubove krana. Može se podijeliti na: BX dizalice za dizanje stuba i BX-JKBK dizanje tegova od 125KG do 3000KG. Visina podizanja je 3 metra.

4, dizalica sa žicom na zidu

Zidna dizalica i zidni kran je novi materijal razvijen u opremi za podizanje žičane kranske žljebove.

5, kran sa dizalicom

Zakrivljeni dizalica i dizalica dizalice, ima karakteristike nove konstrukcije, fleksibilan i fleksibilan rad, visoku efikasnost i uštedu energije.

6, dizalica sa dvostrukom ručkom

Takođe se zove dizalica sa dvostrukom rukom i kranom sa dvostrukom rotacijom. Pokretna dizalica za dizanje se koristi za utovar težine tereta u otvoreni kontejner. Kao ruka u viličaru, obično sa dugim bumom.