Dom > Novosti > Sadržaj
Pažnja bi trebalo platiti u remontu krana
- Apr 25, 2012 -

Mašine za podizanje se koriste za dizanje, transport, utovar i istovar i instaliranje objekata. ne samo da dovrši posao transporta robe koji čovjek ne može dovršiti, smanjiti fizički rad fizičkog rada, već takođe može poboljšati radnu efikasnost.Za to se široko koristi u svim oblastima života.


Mašine za dizanje obično se sastoje od četiri dela: radnog mehanizma, metalne konstrukcije, elektrane i sistema upravljanja. Dodatna oprema za podizanje su najvažnije postavke u dizalici, svaka mašinska oprema može predstavljati neke probleme nakon upotrebe u određenom vremenskom periodu zbog opreme kvalitetne probleme ili neke druge probleme. Naravno, kran nije izuzetan. Kran se sastoji od raznih dodataka za podizanje, čime se povećava verovatnoća napada. Za bezbedno korišćenje dizalice, redovno proveravamo remont krana kako bismo izbegli nesreće.


Koje mere predostrožnosti treba da obratimo pažnju kada utvrdimo da li treba da se izvrši remont krana?


1. osigurati ličnu sigurnost


Tokom remonta treba obratiti pažnju na eliminaciju potencijalnih opasnosti od sigurnosti, kao što je podešavanje praznine između podešavanja kočnica prilikom podizanja dodatne opreme, zamjene nosenih spojnica ili frikcijskih ploča kako bi se sedišta u kontrolnoj prostoriji uspješno prilagodila nagore i nadole. pribor za podizanje treba da bude opremljen odgovarajućim prostorima i zaštitnim prostorima oko krana ili pribora za podizanje prilikom obavljanja opasnih testova na mašini.


2. da uradite dobar posao praćenja usluga nakon remonta


Trebalo bi uspostaviti datoteke za održavanje mašinskih inženjera, a stranka popravke bi trebalo da obezbedi da inženjerska mašinerija nakon popravke može doći do određene performanse i koristiti stanje u određenom vremenskom periodu. U ovom periodu, ako postoji opšta greška koja se može pomerati kroz podešavanje, ona bi trebalo da postupa od strane strane koja koristi. Ako dođe do većih promjena kao što su oštećenja dijelova, ozbiljna curenja ulja, curenje vode, curenje plina i curenje električne energije koje je neophodno za otvaranje glavnih dijelova za popravku, treba poslati na popravku kako bi se provjerili zajedno i popravili na vrijeme kako bi se smanjio vrijeme rada, učiniti mašinu u dobrom stanju što je pre moguće. Štaviše, ne obraćajte pažnju na svaki detalj prilikom remonta, popravke rezultata zavise od detalja. Obratite pažnju na svaki detalj.


Attentions should be paid in the overhaul of crane.jpg