Dom > Novosti > Sadržaj
Istraživanje naučnih i tehnoloških inovacija Henan Normal University
- Jul 18, 2017 -

Da bi se održao važan govorni duh generalnog sekretara Xi Jinpinga o naučnim i tehnološkim inovacijama, poboljšala sposobnost studenata za inovacijama i praksom, proučiti koncept rada i način upravljanja savremenim preduzećima i kultivisati saradnju između preduzeća i preduzeća pod komplementarnim novim pristupom preduzeća i škole, novim modelom, novim pristupom. Henan Normal School of Electronics i elektrotehnika, 3. jula, za obavljanje šestodnevnih istraživanja i studijskih istraživanja "naučnih i tehnoloških inovacija".


Henan Normal University scientific and technological innovation enterprises investigation.jpg

fotografija istraživačke delegacije i osoblja

Vaša stvorenja, moja budućnost

3. jula u 14 časova, kako bi se razumio uspjeh mehanizma upravljanja preduzećima, uslovi života zaposlenih i ulaganje tehnoloških inovacija i tako dalje. Istraživačka grupa "Naučna i tehnološka inovacijska preduzeća" - grupa od 20 ljudi došla je u Henan Yun Tian Lifting Machinery Co., Ltd. za studiranje i komunikaciju.

Istraživački tim je sproveo istraživanje "saradnje između koledža i preduzeća" za naše zaposlene u Henan Yuntian Hoisting Machinery Co., Ltd. i vodio je sveobuhvatan intervju sa članovima osoblja, uključujući i višeg menadžera. U toj poseti, videli su svoje profesionalne inovacije i perspektive, a takođe im u velikoj meri doprinose učenju uspešnog poslovnog nezavisnog i efikasnog upravljanja. "Video sam široku budućnost naše profesije", rekao je.

Inovativno se u praksi usuđuje da izazove

U cilju jačanja saradnje između koledža i preduzeća, istraživačka delegacija će ponovo otići u Henan Yuntian Lifting Machinery Co., Ltd. za sledeći dan. Na seminaru prisustvovali su instruktori Huang Bo Chen, Wang Ziyue i yuntian business Chris i njegovi predstavnici biznisa. Kris je rekao da će dodatno ojačati saradnju između koledža i preduzeća, i članovima istraživačke grupe dati vrijedne i iskrene savjete: dubinski život, staviti teoriju u praksu.


Henan Normal University Scientific And Technological Innovation Enterprises Investigation1.jpg

Seminar o istraživanju i razvoju koledža i preduzeća

Dostignuća se prikazuju, zaokružuju

Ovo "preduzeće za naučno-tehnološke inovacije" je puno igralo pozitivnom efektu društvene prakse u pomaganju mladim studentima da budu obrazovani, dugo talentovani i doprinoseći, kombinujući društvenu praksu sa inovativnim talentima, vodeći učenike van škole, angažovanje u društvu, pridruži se praksi naučnih i tehnoloških inovacija. Istovremeno u procesu specifične prakse, kroz različite oblike kreativnih aktivnosti, stimulišu interesovanje studenata za učenje i jačanje razmišljanja o obrazovanju. Kroz konkretan proces prakse stalno razvija sposobnost studenata da se inoviraju, tako da koncept inovacija uživa popularnu podršku; poboljšati osjećaj inovativnosti učenika, praktičnu svijest i svjesnost rezultata; tako da naučne i tehnološke inovacije mogu postati puno učenika svesne akcije, kao i razvoj studenata kao životnog interesa, da ispune nacionalne socio-ekonomske razvojne i inovativne orijentacije u pogledu nacionalnih potreba za izgradnjom i neguju visokokvalitetne, složene, inovativni talenti.