Dom > Novosti > Sadržaj
Nacionalni Changyuan Export Kvalitet i sigurnosni model za dizanje liftova prošao je ekspert
- Dec 25, 2016 -

Nedavno je Henan Changyuan oblast za demonstraciju kvaliteta i sigurnosne sigurnosne mašine uspešno prošao AQSIQ prihvatanje grupe za procjenu stručnjaka, kao prvu nacionalnu kinesku prvu državu za izradu sigurnosnih i sigurnosnih sigurnosnih mašina.


National Changyuan export lifting machinery quality and safety demonstration area passed the expert.jpg


AQSIQ ekspertna grupa kroz kompanije koja posjećuju teren posjete operativnog sistema upravljanja kvalitetom, mogućnosti testiranja platforme, poslušaju područje demonstracija kako bi napravile sveobuhvatni izvještaj o radu, pregled lokacije materijala na deklaraciji, složili se da Changyuan County, kvalitet podizanja i oblast za demonstraciju bezbednosti je završila planiranu metu, ocena je prošla glatko.

Kako bi snažno podržao uspostavljanje područja za demonstraciju kvaliteta i sigurnosti izvoza mašina za dizanje u Changyuan, Xinxiang inspekcijski i karantinski biro postavio je demonstracionu oblast kao godišnji prioritet i poslao osoblje na scenu kako bi vodio uspostavljanje raditi mnogo puta. Vlada županije Changyuan također pridaje veliki značaj za podizanje industrijskog razvoja, izdao "Changyuan županije krana izrade izrade izrade kvalitete i sigurnosti područja djelovanja", jasno je definisala podjelu odgovornosti i vrijeme završetka, u potpunosti promovira izgradnju modela područje.

Uspješno kreiranje nacionalne klase za kvalitet i izvoz ekspandiranog krana Changyuan nije samo poboljšalo nivo standardizacije demonstracionog područja, već je takođe ojačalo svijest o kvalitetu i sigurnosti preduzeća i odigrala vodeću ulogu u kvalitetnom radu Henana Provincija. Kao odjel za kontrolu kvaliteta uvoza i izvoza, Xinxiang Inspekcijski i karantinski biro će takođe dalje igrati uloge inspekcijskih i karantinskih funkcija i stalno pružati kvalitetne usluge, implementaciju diferenciranog nadzora i nastojati da neguje nove prednosti izvozne konkurencije, učiniti Changyuan sigurnijim i robusniji prema svijetu i uživati u svjetskoj reputaciji!