Dom > Novosti > Sadržaj
Klasifikacija portalnih dizalica u vidu upotrebe
- Mar 26, 2018 -

Koristite obrazac

1. generalni kran Longmen

Ovakva vrsta krana se uglavnom koristi u slučaju vrste kutija i strukture tipa trupa. Može da nosi sve vrste komada robe i rasutih materijala, težine manje od 100 tona i raspona od 4 ~ 39 metara. Opšti portalni kran sa grabom ima viši radni nivo. Opšti portalni kran se uglavnom odnosi na dizalice, grane, elektromagnetske dizalice i kranske dizalice, a takođe obuhvata i kran za polu vrata.


2. Longmen kran za hidroelektranu

Uglavnom se koristi za podizanje i otvaranje i zatvaranje vrata, a može se takođe instalirati. Težina podizanja je 80 ~ 500 tona, raspon je mali, iznosi 8 ~ 16 m, a brzina podizanja je niža, što je 1 ~ 5 m. Iako ovakva vrsta dizalice nije često podignuta, veoma je teška kada se rad upotrebi, pa je neophodno ispravno poboljšati radni nivo.


3. Brodogradilište Longmen

Spuštanje u sjedište ležaja, stojeći dva kolica za podizanje: jedna od dvije glavne kuke, koja radi u mostu na prirubnici šine; druga ima glavnu kuku i kuku na strani mosta, ispod orbite prirubnice, da okreće i podiže veliki trup. Težina podizanja je uglavnom 100 ~ 1500 tona; raspon je 185 metara; brzina podizanja je 2 ~ 15 M / min, a brzina fretiranja od 0.1 do 0.5 metara u minuti.


4. kontejner Longmen kran

Koristi se u kontejnerskim terminali. Most za kontejnerske kontejnere za kontejnere koji se istovaruju od broda do dvorišta ili pozadi, daleko od kontejnerskog kranskog kontejnera Longmen ili direktnog opterećenja, mogu ubrzati most ili drugi kran koji nosi promet. Mnoštvo kontejnera sa visokim 3 ~ 4 sloja i 6 redova širokih redova može se složiti u opštoj upotrebi tipa gume i tipa šine. Dužina kontejnera Longmen i kontejner preko kontejnera, njegov raspon i visina dve strane vrata su velika. U cilju ispunjavanja transportnih potreba luka, ova vrsta dizalice ima veći radni nivo. Brzina podizanja je 8 ~ 10 M / min, raspon se određuje brojem kontejnera koji se prostiru prema potrebi, maksimum je oko 60 metara, što odgovara 20 stopa, 30 stopa i 40 stopa, kapacitet podizanja kontejnera je oko 20 tona, 25 tona i 30 tona.