Dom > Novosti > Sadržaj
Koji su trendovi u tehnologiji krana?
- Apr 24, 2012 -

Kran, kao specijalna oprema koja se koristi u rukovanju materijalima, široko se koristi u modernoj proizvodnji preduzeća i igra sve važniju ulogu. Kretanje razvoja kranske tehnologije ne ogleda se samo u širenju obima upotrebe, s druge strane, zahtevi samog krana će biti veći.


Sa sve većom proizvodnom skalom preduzeća, stepen automatizacije i obaveštajnih podataka je dodatno poboljšan, a uloga dizalica u proizvodnji preduzeća će biti očiglednija. Istovremeno, kran u performansama kontinuiranog razvoja, u cilju zadovoljavanja potreba za podizanjem zahteva za stalnim poboljšanjem. Moderna dizajn i proizvodna sposobnost dizalice se kontinuirano poboljšava. ako želimo da osvojimo međunarodno takmičenje, moramo poboljšati tehnologiju dizalice. Zatim pratite me da vidim šta je trend razvoja tehnologije dizalica:


1. velika, profesionalna i brza


Sa kontinuiranim razvojem socijalne ekonomije, skala industrijske proizvodnje se dalje širi, udeo troškova rukovanja materijalima i troškova uklanjanja u proizvodnji preduzeća je sve više i više, pa je korištenjem dizalica za smanjenje troškova postao trend. Korišćenjem velike dizalice, može se nositi sa velikim opterećenjima i istovarima. Usvajanjem velike brzine i specijalizacije, pouzdanost može biti stabilnija i radna efikasnost se može poboljšati u odgovarajućem radnom okruženju.


2. modulacija, kombinacija i standardizacija proizvoda


Kran se razvija prema modularizaciji i standardizaciji kako bi se zamenio čitav dizajn mašine. Modularni dizajn može dizajnirati i izraditi neke komponente i delove sa istim funkcijama na dizalici prema procesu standardnih modula, tako da proizvedeni proizvodi mogu proizvoditi različite tipove i specifikacije dizalica kombinovanjem modula.

U međuvremenu, prema principu rada dizalice, stepen generalizacije proizvoda se može poboljšati, proizvodni proces se može pojednostaviti, a troškovi proizvodnje mogu biti smanjeni. Korisnik takođe može da izvrši održavanje.


What are the trends in crane technology.jpg