Dom > Novosti > Sadržaj
Glavne karakteristike električne dizalice
- Mar 26, 2018 -

Struktura i karakteristike električnog dizalice za žičane užadi: mašina usvaja mehanički i električni dizajn integracije, zamenjuje različite kalupe, može suprotstaviti različite specifikacije žičane vrpce, dominira jednostavnom i sigurnom, proverava, instalira i održava motor. Njegovi glavni nedostaci su loš preduslov hlađenja, loše grupiranje, složeno napajanje, proizvodnja i montaža.

Klasifikacija električnog dizalice sa žičanim užetom i njegovim opisom električne dizalice žičane vrvi su: motor, idejna struktura, bubanj i lančanik. Različiti položaji motora i bubnja mogu se podijeliti na četiri tipa. Presovani žičani užad ima veliku vučnu silu, predivan izgled i brzu brzinu. Može se završiti za nekoliko minuta pritiskom na set žičanih užadi, što znatno smanjuje intenzitet rada i poboljšava efikasnost rada.

Električna dizalica, koja je postavljena izvan bubnja, ima prednosti dobre grupacije, visoke opštosti, jednostavnosti menjanja i podizanja i pogodne za inspekciju opreme.

Električna dizalica se široko koristi, ali ima manje stručnjaka koji pravilno upravljaju električnom dizalicom. Preporučuje se da znate više o znanju električnog dizalice, a zatim bolje iskoristite sve vrste električnih dizalica u različitim oblastima.