Dom > Novosti > Sadržaj
Razvoj e-trgovine u industriji građevinskih mašina je trend
- Mar 06, 2016 -

"U narednih pet ili deset godina, termin e-trgovine će nestati jer su sve kompanije kompanije za elektronsku trgovinu", rekao je Xiaomi predsjednik i izvršni direktor. Za građevinsku mašinsku industriju, e-trgovina je još uvek u povoju. Dobra vest je da je svest o "strujnom poslu" u industriji građevinske mehanizacije već prošla kroz period prosvetljenja i značajno je poboljšana.


U "novom, normalnom" ekonomskom okruženju, promjene u nacionalnom ekonomskom okruženju dovele su do pomirenja razvoja industrije građevinske mehanizacije, a zlatna decenija više nije. U kombinaciji sa sve većim obimom mašina i opreme na tržištu, kompanije građevinske mehanizacije moraju pronaći nove načine za preživljavanje u žestoj konkurenciji na tržištu. E-trgovina nedvosmisleno je otvorila novi prodor za razvoj industrije građevinske mehanizacije.


U protekle dve godine kompanije za građevinske mašine su bile izložene čestim električnim šokovima: Sany Group je integrisao grupni marketing sistem sa DMS agencijskim sistemom kako bi dobio najrazličitije informacije o potrošačima i resurse. Takođe pridaje veliku važnost projektima promocije brendova, kao što su industrijski mediji i samomedijski mediji, a svake godine primaju čak 10.000 ispitivanja klijenata putem onlajn kanala; XCMG radi sa kompanijama za elektronsku trgovinu radi otvaranja prekogranične e-trgovine i prodaje u više od 190 zemalja širom svijeta; Zoomlion postavlja sopstvenu servisnu platformu za e-trgovinu ... Sve više kompanija u građevinarstvu postepeno je započelo proces e-trgovine i počelo se kretati napred.


Development of e-commerce in construction machinery industry is a trend.jpg