Dom > Novosti > Sadržaj
Common Bridge Crane
- Mar 26, 2018 -

Kran sa mostom je obično napravljen od mosta (poznat i kao veliki automobil). Mehanizam za podizanje, kolica, mehanizam za prenos kolica, kontrolna soba, automobilski provodnik (pomoćna klizna linija), uređaj za napajanje kranom (glavna linija slajdera) i druge komponente.

Most

Most je osnovna komponenta mostnog dizalice, koja se sastoji od glavne grede, krajnjeg zraka, platforme za hodanje i tako dalje. Glavna svetiljka je preko intervala, uključujući kutiju, okvir, mrežu, cev i druge strukturne forme. Dva kraja glavnog zraka spojena su sa krajnjim snopom, a na spoljnoj strani dvostruke grede postoji platforma za hodanje, a obezbeđena je i zaštitna ograda. Na strani kabine nalazi se veliki mehanizam za pomicanje automobila sa strane vozačke strane, a s druge strane opremljen je uređajem koji snabdeva električnu opremu automobila, odnosno pomoćnu klizna linija.

Mehanizam kretanja kamiona

Kretanje mehanizma velikog automobila sastoji se od velikog vozila, motora, menjača, reduktora, točka i kočnice. Načini vožnje uključuju dve vrste: centralizovana vožnja i odvojena vožnja.

Mehanizam pokretnog kolica

Automobil se postavlja na vodilicu mosta i može se pomicati duž širine pravca radionice. Kolica je uglavnom zavarena čeličnom pločom, koja se sastoji od malog okvira i pokretnog mehanizma i mehanizma za podizanje na automobilu.

Mufni mehanizam

Mehanizam podizanja sastoji se od lifta motora, reduktora, koluta, kočnice i tako dalje. Motor za podizanje spojen je sklopkom, kočionim točkom i reducentom. Izlazna osovina reduktora je povezana sa bubnjem konopa za namotavanje. Drugi kraj žičane vrpce je opremljen kukom. Kada se bubanj rotira, kuka se podiže ili pada zajedno sa navijanjem ili oslobađanjem žičane vrpce na bubnju. Za kran sa težinom od 15t i više, postoje dva kompleta mehanizama za podizanje, glavnu kuku i vičnu kuku.

Kontrolna soba

Kontrolna soba je dizalica dizalice, poznate i kao kabina. Kontrolna soba poseduje veliki upravljački mehanizam za pokretanje mehanizma za pokretanje automobila, uređaj za kontrolu podizanja mehanizma i uređaj za zaštitu krana.