Dom > Novosti > Sadržaj
Kineski odbor za promociju kvaliteta i tehnologije za izvoz krana KONGRESNO održana konferencija!
- Apr 12, 2018 -

Ujutro, 12. aprila, u trećoj konferencijskoj sali na prvom spratu sveobuhvatne zgrade okruga održan je osnivački sastanak Kineskog izvoznog krana za kvalitet i promociju tehnologije. Xie Shusheng, zamjenik direktora izlaska iz Henan-izlazne inspekcije i karantinskog biroa, Wang huayou, direktor Xinxiang ulaza - izlazna inspekcija i karantinskog biroa, Qin baojian, magistrata županije, sheguohai i Wang gensheng, zamjenici direktora upravnog odbora industrijske aglomeracije , i Qiu puhast, sekretar komisije za disciplinsku inspekciju područja industrijske aglomeracije, prisustvovao je sastanku. Sastanku je predsedavao pjesma taijun, direktor upravnog odbora industrijske aglomeracije.


Na sastanku, Xie Shusheng i Qin baojian su zajednički predstavili i održali govor za Kineski odbor za unapređenje kvaliteta i promocije tehnologije. Xie Shusheng je u svom govoru istakao da je Odbor za promociju kvaliteta građevine važna mjera za implementaciju Centralnog komiteta CPC-a i strateškog uspostavljanja poboljšanja kvaliteta državnog vijeća, a koncept izgradnje odbora za promociju kvaliteta usko odgovara potrebama faze Kineski razvoj aglomeracije u izvoznoj industriji. Kineski izvozni kran za promociju kvaliteta krana odobrio je pripremu teško-dobit. Kako bi Kineski izvozni kranovi za promociju kvaliteta mogli efikasno obaviti posao u budućnosti, napraviti izvanredne doprinose, nadam se da će changyuan biti dobar kranski kvalitet i promocija odbora za promociju tehnologije; Nadam se da ekspertska grupa može igrati ulogu, nastojati da bude lider u kvalitetu i tehnologiji; Nadam se da će preduzeće djelovati kao praktičar kvantitativnog poboljšanja tehnologije krana; U isto vrijeme se nadamo da će regulatorno odeljenje moći da deluje kao pratilac kvaliteta krana i poboljšanja tehnologije.


China export crane quality and technology promotion Committee established conference held ceremoniously!.jpgChina export crane quality and technology promotion Committee established conference held ceremoniously!2.jpgChina export crane quality and technology promotion Committee established conference held ceremoniously!3.jpg