Dom > Novosti > Sadržaj
Xinxiang Vlada Finansijska preduzeća Prikopčavanje Financiranje 19,15 milijardi juana
- Nov 16, 2016 -

Dana 16. novembra 2016. Xinxiang City održao je ceremoniju potpisivanja ugovora o povezivanju državnih finansijskih preduzeća u oblasti demonstracija na prekograničnoj trgovini u Alibabi. Tokom ceremonije potpisivanja, šefovi 24 finansijske institucije pokrajinskog nivoa posjetili su lokaciju Xinxiang za pregled razvojni status pet preduzeća; šefovi finansijskih institucija služili su finansijskoj industriji kako bi služili Xinxiangovom ekonomskom razvoju sa "konsultacijskim venima" i "prenosom i prenosom dragocjenosti"; 134 preduzeća i finansijske institucije razmjene i pristajanja na nultoj udaljenosti, i 137 ugovorenih projekata na terenu, uključujući iznos od 19,15 milijardi juana.


Cilj sastanka je povećanje podrške finansijskih institucija za ekonomski razvoj entiteta i olakšavanje kanala saradnje između finansijskih institucija i preduzeća. "Ovaj veliki događaj ima dobar efekat i podstakao je integraciju inovacija i razvoja finansija i stvarne ekonomije", rekao je Zhou Xuefeng, generalni direktor Xinxiang filijale PICC P & C

osiguranje.


Xinxiang Government Financial Enterprises docking financing 19.jpg


Ovaj sastanak je najveća finansijska institucija, najviša specifikacija, i najomiljenije aktivnosti finansijskog povezivanja održane u posljednjih nekoliko godina u Xinxiang City. Među 137 projekata potpisanih ugovorom, potpisana su tri projekta od strane opštinske vlade i finansijskih institucija, šest projekata koje su potpisale gradska preduzeća i investicione institucije, kao i 128 ugovora koje su potpisale gradska preduzeća i bankarske finansijske institucije.