Dom > Novosti > Sadržaj
Portalni kranovi koriste tehnologiju koja će postati vodeća kompanija
- Jul 25, 2012 -

Portalni kran ima odlučujuću ulogu u industriji dizanja. Kompanija pridaje veliki značaj njegovom razvoju. Mi koristimo naprednu tehnologiju da svima pružimo bolje proizvode i dopustimo da igraju bolju ulogu u našem radu. Uz kontinuiranu ekspanziju tržišta, proizvođači portalnih krana nastavljaju napredak u nauci i tehnologiji, što podstiče našu kompaniju da kontinuirano inovira, uvodi nove procese, organizuje veliki broj radne snage, istražuje i razvija opremu za dizanje i transport sa lakom težinom, malim pritisak na točkovima, manja granična veličina, pouzdane performanse i praktičan rad.


Nakon što je portalni kran zaustavljen, trebalo bi pokriti neke važne komponente, kao što su električne dizalice, električni motori itd., Kako bi se sprečilo ulazak kišnice, prouzrokujući oksidaciju i korodiranje opreme i polako utičući na performanse portalne dizalice. Uključite prigušivač portala, a zatim isključite napajanje i odvojite sve krugove.


Kada se portalni kran susreti sa tajfunom, tresenje će biti teže. U ovom trenutku, sigurnost je najniža. Neke druge metode moraju se koristiti da bi se ojačala stabilnost. Čelični užad se koristi za popravljanje četiri smera. Nakon zatezanja, otvora šine se otvara i napajanje se prekida. Nekoliko teških kamenih stubova postavlja se oko točkova. Posle ova dva koraka, portalni kran može izbjeći da se uduva vjetrom.


Gantry cranes make use of new technology to become the industry leader.jpg