Dom > Novosti > Sadržaj
Rastuće perspektive razvoja krane vezane za industriju pribora
- Aug 18, 2012 -

Sa promjenom strategije razvoja drvne industrije dizalica, domaći razvoj dijelova dizalice je postao sve važniji. Istovremeno, tradicionalni modeli menadžmenta i marketinga takođe su se značajno promijenili.


Epoha tradicionalnog nadmetanja za dobijanje naređenja prestala je da postoji, a sada samo kada su ukupni učinci i pouzdanost kranske opreme bolje poboljšani, korisnici mogu da ih prepoznaju i favorizuju. Međutim, poboljšanje ukupne performanse opreme je nerazdvojno od povećanja nivoa opreme za dizanje krana.


Nacionalna vlada i preduzeća sve više posvećuju pažnju razvoju industrije kranskog pribora. U prošlosti nisu napravljeni nikakvi prodori u ovim aspektima. U sadašnjoj krizi, kako bi kompanije koje se bave proizvodnjom krana bi trebalo da traže otkriće.


Nacionalna vlada predložila je promjenu politike od čitave mašine do dijelova za razvoj industrije. Znanstvene i tehnološke inovacije su takođe sve važnije za razvoj industrije. Samo podizanjem nivoa naučnih i tehnoloških inovacija može biti moguće izvršiti dubinski razvoj podiznih elemenata i zadovoljavati zahtjeve razvoja vremena. Sada akcenat na razvoju pribora je takođe dobar period razvojnih mogućnosti.


Kompanije za kranske dodatke mogu preživjeti samo u dobi preživljavanja najsnažnijeg stalno jačanjem sopstvene snage. Poboljšanjem nivoa industrije unutrašnjih dijelova dizalica, kontinuirano zadovoljava potrebe korisnika kroz inovacije i transformaciju i traži prodor u doba niska dobit.


The development prospects of crane-related accessories industry are growing.jpg