Dom > Novosti > Sadržaj
Godišnji statistički izvještaj iz 2012. godine objavljen je u Kini
- Apr 15, 2016 -

Prema dokumentu br. 01 [2017] CCMA "Obaveštenje o završetku godišnjeg izvještaja o industriji građevinskih mašina 2016. godine", uz veliku podršku relevantnih ogranaka i preduzeća, Odjel za statistiku i informisanje CCMA je proveo proteklih šest mjeseci koji završavaju kompilaciju izveštaj.

230 preduzeća su podnele svoje podatke za godišnji izvještaj industrije industrije 2016. godine, sa brojem učesnica koje rade iz godine u godinu. Ovo se ogleda u podršci preduzeća od rada na prikupljanju statističkih informacija i pažnje na razvoj industrije. Kada se izveštaj u potpunosti završi i štampa, distribu ćemo ga preduzećima koja su dostavila podatke kao rezime i istorijske reference za razvoj industrije u 2016. godini.

Industrija građevinskih mašina je kroz višegodišnje postepeno opadanje tražnje na tržištu, gdje su se preduzeća suočavala sa poteškoćama u poslovanju, a slabosti su se pokazivale na ključnim tržištima; čitav razvoj industrije je testiran. Pod tim uslovima, čitava industrija je neumorno radila na implementaciji optimalne strukture, transformaciji i nadogradnji, jačanju upravljanja i poboljšanju efikasnosti i drugim inicijativama u 2016. godini.

Mnogi pozitivni znaci koji se manifestuju u industriji nakon puštanja serije nacionalnog strukturalnog prilagođavanja i poboljšanja politika efikasnosti. U drugoj polovini 2016. godine, prihodi i prodaja proizvoda velikih proizvoda značajno su poboljšani. Prema statistikama CCMA, nakon odbijanja neuporedivih faktora, dupli podaci i prihodi od ne-građevinske mašinske industrije, cela Kina industrija građevinskih mašina ostvarila je operativni prihod od 479,5 milijardi RMB u 2016, što je povećanje od 4,93% od 2015. godine.

CCMA je zadužen za sastavljanje godišnjeg izvještaja Građevinske mašinske industrije već više od dvadeset godina; uglavnom ga podržava i poštuje većina preduzeća. Većina preduzeća članica je dostavila podatke za godišnji izvještaj, a naročito velika preduzeća iz hrbtenice pokazale su snažnu podršku radu jer pruža objektivnu osnovu za razvoj industrije, kao i donošenje odluka vlade i preduzeća .


The 2016 China Construction Machinery Industry Annual Statistical Report Released.jpg