Dom > Novosti > Sadržaj
Razvoj tržišta Micro Crane u narednih pet godina
- May 11, 2011 -

Mikro dizalice obično se odnose na opremu za podizanje tereta težine manje od 6 tona i lako se transportuju i koriste, kao što su mali kranovi itd. U Evropskoj uniji, Sjedinjenim Državama i drugim razvijenim tržištima, primena mikro-dizalica bila je veoma opsežna, dok je u Kini, promocija aplikacija mikro dizalica tek počela da se formira.

 

Mikro dizalice su pogodne za razne operacije dizanja i utovara i istovara u zgradama, kao što su ugradnja unutrašnjeg stakla, podizanje unutrašnjih zidnih panela ili transport različitih malih i srednjih tereta. U određenoj mjeri, mikro-dizalice mogu se nadoknaditi ograničenja primjene mašina za dizanje, što je glavni razlog da stručnjaci u industriji budu vrlo optimisti u pogledu tržišne perspektive dizalica.

 

Naravno, niskobudžetni troškovi mikro dizalice, bez investicionog rizika i drugih karakteristika, takođe su važni razlozi za prihvatanje tržišta i korisnika. Zapravo, uz ubrzanje urbanizacije, izgradnja prevoza željezničkih mreža do pokretanja i implementacije nacionalne strategije i projekta inženjeri, stručnjaci smatraju da je tržište mini-dizalica u velikoj meri u narednih pet godina.


The micro crane market may be large-scale development in the next five years.jpg