Dom > Novosti > Sadržaj
Važnost inženjerskih mašina Post Market
- Oct 20, 2010 -

U sezoni nove prodaje mašina, efikasnost post marketa ne izgleda dovoljno. Ali, kada se na tržištu prodaje novog pristupa mašini u periodu niskog nivoa, post tržište će imati dobar efekat da promoviše prodaju proizvođaču bilo direktnom prodajnom obliku ili prodajnom obliku prodaje.


The importance of engineering machinery post market.jpg


To se čini dovoljnim za kompaniju Atlas Copco, Sandvik i Yuntian. Ova preduzeća uključuju abrazivne dijelove, dodatke, podršku za proizvode i slično. Ovi poslovi donose prodaju za pola. Za Caterpillar najvećeg distributera globusa - Finning International, poslovanje posle upotrebe polovnih opreme, lizinga i podrške za proizvode zauzima 2/3 prodaje u 2015. godini. Dakle, ovaj centar poslovnog distributera nije samo nova šansa već samo usluga u velikoj mjeri.

Da li će transnacionalni proizvođač ili kopneni proizvođač, intenzivirati dodatnu opremu, podršku za proizvode i rešenje za izgradnju postati ključna reč u poslu 2016. godine. Za proizvođača mašina za inžinjering globusa, doći će do zaključka o načinu korišćenja usluge za pokretanje prodaje. Otvoriće se novi profitni model post-tržišta koji će sagledati ogromnu šansu tržišta putem cloud computinga i telekomunikacionog sistema kontrole informacija u proizvođaču, distributeru i dobavljaču.