Dom > Novosti > Sadržaj
Postupci testiranja pre upotrebe dizalice za električni lanac
- Jul 06, 2010 -

Električna lančana dizalica se široko koristi u mnogim industrijama, kao što su fabrike, skladišta, proizvodnja vjetroelektrana, logistika, dokovi i zgrade, zbog svoje napredne strukture performansi, male veličine, male težine, pouzdanih performansi i praktičnog rada. lančana dizalica, neophodno je testirati operaciju kako bi se osiguralo da je sve u redu pre nego što se može pokrenuti. Evo nekoliko testnih procedura koje koristi električni lančanik.


1, pritisnite prekidač za dugme "dolje" da biste upravljali električnom dizalicom kako biste se spustili do graničnog prekidača, a motor će se automatski zaustaviti u ovom trenutku.


2. pritisnite prekidač za dugme "gore" sve dok se lanac ne povuče u vreću za vreću i motor ne radi.


3, provjerite podmazivanje lanca podizanja (lanci za podizanje su podmazani i umijeni pre nego što napuste fabriku, ali mogu biti suvi prilikom transporta) u procesu transporta bilo koje gotovo ulje za podmazivanje može se koristiti za podmazivanje lifting lanca, mi takođe predložiti da održite malu količinu ulja za podmazivanje u torbici za lanac, dozvolite lancu da se potopi u ulje za podmazivanje.


4, Kada su lančane vešalice glavne mašine dvostruki lanac ili višenamenski lanac, strogo je zabranjeno okretanje kuke iz lanca kako bi se izbegla opasnost.


5, proverite pravac lanca, sve tačke zavarivanja treba da budu u istom pravcu. Rad je potpuno tačan samo ako su svi lančani zavari na istoj liniji.


Test procedures before use of electric chain hoist.jpg