Dom > Novosti > Sadržaj
5 načina da odmah poboljšati sigurnosni tvornica
- May 19, 2012 -

Dovoljan je jedan pogrešan potez za tvornicu u potpunosti isključiti. I eto prije nego uzimajući u novac radnik Zbijanje potraživanja ili tužbe može koštati vaše poslovanje. S visećim žice za skliske površine, ima tako mnogo toga može poći po zlu. Svoje zaposlenike teško raditi za vas, pa vratiti milost dajući im sigurnu radnu okolinu. Sigurnost održava zaposlenici sretniji, zdraviji i čak i produktivniji. Čitajte na za neke lako načina da poboljšate sigurnosni tvornica.

 

1. ulagati u programe obuke obuka i tekuće


Jedan od najlakših načina možete zadržati zaposlenike sigurno je po održavanju redovne odgajanje regija. Nije dovoljno samo poslati svoje zaposlenike na podu tvornice nakon gledanja snimke. Vaši zaposlenici zaslužuju da stvarno dobiti ins-i-izlasci tvornice života. Uostalom, oni su okruženi tisuće kilograma teškim strojevima. Ulažu u obuku za svoje zaposlenike i imat ćete jače, sigurnije radno mjesto.

 

2. održavanje opreme


Od dizalice za preše za vozila svih oblika i veličina, je teško pratiti u tvornici. Guma istroši, lanci hrđe i kočnice morati zamijeniti. A ako ste ikada vidjeli mehanički kvar, te znate kako je to oslabiti. Pratite svoju opremu i održavati redovito. U nekim od vaših strojeva mogli biti zastarjeli komada. Provjerite da li imate ažurirani odjavljivanja kad strojevi i oprema su zadnja održavati ili popravljati. Može biti šokiran koliko dospjele opremu za osnovnih održavanja.

 

3. procjenu poslovnog okruženja


Kao oprema treba redovito održavanje, sigurnosni tvornica uključuje redovne usluge čišćenja i promjena. Potrajati neko vrijeme za procjenu radnog okruženja i utvrditi da li ili ne sigurnosne promjene trebaju biti izrađene. Ako trebaš pomoć, ima dosta korisno za provjeru online to pustiti te znati što tražiti. Razmišljati o nekim od sljedećeg hodati hodnici vašeg radnog mjesta:

Kodeksa ponašanja između radnika

Materijalni upravljanja i plasman

Kako ili ako su postupci slijede

Zaposlenik compliances sa sigurnosnim procedurama

Čistoća

Lako izlaze u slučaju opasnosti

Pristup sigurnosti materijala kao što su aparati za gašenje požara

 

4. omogućiti česte pauze


Jedan od vodećih uzroka nesreća nije zbog mehanika — je zaposlenima. Zadržati zaposlene sretan i osvježeni dopuštajući za česte pauze. Nedavno, Tyson Foods našli su se u središtu užasno spor. Tyson je prekršio nekoliko kodova ne dozvoljava za česti zahod pauze. Izbjegavajte ove skupe pogreške. Sigurnosni tvornica će poboljšati i vaš radnici će biti sretniji i produktivniji.

 

5. osigurati da zaposlenici imaju pristup odgovarajuće opreme


Završni korak je možda najjednostavnije. Najlakši način za poboljšanje sigurnosti tvornica je samo davanjem radnicima pristup sigurnosne alate. Biti teško kape, naočale, mrežice za kosu ili čak i uho utikači, pristup radnicima, te jednostavne alate drži sigurno.

 

Sa ovih 5 koraka, možete zadržati radnike sretniji i zdraviji. I ako ste na tržištu za nove strojeve, svakako nam se obratite. Od jednostavne popravke potpune zamjene, možemo zadržati svoju tvornicu sigurnom za manje.


5 Ways to Immediately Improve Factory Safety.jpg