Dom > Novosti > Sadržaj
Henan Yuntian insistira na inovacijama i ubrzava transformaciju i razvoj
- Jun 09, 2018 -

Poslednjih godina, Henan Yuntian je aktivno reagovao na sve oštrije tržišnu konkurenciju i brze tehnološke promjene, te je temeljno primijenio duh "Henanove platforme za akciju" iz 2025. godine i drugih dokumenata i postigao izvanredna dostignuća u tehnološkim inovacijama, tehnološkim poboljšanja i transformacije i nadogradnje. Ona postavlja temelje za sveobuhvatnu nadogradnju nadležnosti, nadogradnju u industriji, nadogradnju proizvoda, nadogradnju tržišta i održivi korporativni razvoj.


Henan Yuntian Insists on innovation and accelerates the transformation and development20180609113024.jpg


Infrastruktura i oprema visoke preciznosti su fundamentalni za inovacije


Godine 2017. Henan Yuntian je investirao 200 miliona juana u infrastrukturu i opremu visoke preciznosti, uključujući gotovo 100 miliona juana u industrijskim robotima.


Henan Yuntian Insists on innovation and accelerates the transformation and development20180609113034.jpg


1. Kompanija je rekonstruisala područje postrojenja za proizvodnju jednog snopa u fazama, optimizirala izgled i načine rada jedinice snopa i poboljšala efikasnost vozila. Takođe je završila drugu fazu transformacije radionice 513, preseljenje biblioteke profila, preoblikovanje radne obradne radionice.


2. 2017. kompanija je uveo ukupno 58 kompleta sofisticirane opreme sa ukupnom ulagom od 130 miliona juana. Kompanija je predstavila nekoliko setova robotskih proizvodnih linija za zavarivanje, koje su korišćene za obradu električnih dizalica sportskih automobila, poklopaca za rolne i zavarivanje sa jednim i dvostrukim snopom, te su predstavili evropski radni uređaj za zavarivanje krajnjeg snopa, koji je posvećen sveobuhvatnom poboljšati efikasnost proizvodnje proizvoda i kvalitet proizvoda.


Transformacija i razvoj, Inteligentna proizvodnja


Kompanija je samostalno razvila sistem digitalnih kontrola dizalica koji može daljinski da prati kran u realnom vremenu i koristi modu Internet stvari za obavljanje grešaka u realnom vremenu na APP-ovima i računarima mobilnih telefona.


Henan Yuntian Insists on innovation and accelerates the transformation and development20180609113038.jpg


Henan Yuntian i Siemens su 11. februara 2018. godine formalno potpisali sporazum o strateškom suradnji. Kompanija Siemens će obezbediti Henan rudnike sa najsavremenijim automatizacijskim i voznim proizvodima, i pružati odgovarajuću tehničku podršku, obuku za proizvode i aplikacije, konsultacije i usluge nakon prodaje.


U budućnosti ćemo implementirati evropsku stazu dizajna dizajna dizajna sa Siemensom, digitalno poboljšati proizvodnju dizalica, izgraditi fabriku digitalnih dizalica svetske klase, promovisati promociju i popularizaciju kranskih proizvoda i promovirati kranske proizvode kompanije na postići nivo svjetske klase.


Reforme se ne zaustavljaju i inovacije ne zaustavljaju. Henan Yuntian će dalje implementirati razvojnu strategiju zasnovanu na inovacijama, "fokusirati se na potrebe i izazove kupaca, nastaviti sa inovacijama, pružati konkurentna rešenja za kranove i usluge, stvoriti maksimalnu vrijednost za kupce" i zajednički promovirati nadogradnju "internet + pametne proizvodnje" i transformacija Istraživanje i stvaranje konkurentske lanac lanca vrijednosti kranske industrije, pokretanje tehnološkog napretka i industrijske nadogradnje kineske kranske industrije.