Dom > Novosti > Sadržaj
GB/T 28264 2017 dizanje strojeva sigurnost nadzor upravljanja sustava prezentacija je održana u Dalian
- Jul 21, 2018 -

Drugi sastanak publicitet GB/T 28264-2017 "sigurnosni sustav nadzora i upravljanja za dizalice" održana u Dalian, pod pokroviteljstvom nacionalnog dizanje strojeva standardizacije tehnički odbor.


Sastanak je predvodio tajnik Zhao Chunhui nacionalnog dizalica strojevi standardizacije tehničkih odbora. Dean Gao Shunde Dalian univerziteta tehnologije govor dobrodošlice na sastanak. Yue Wenyu, asistent generalni direktor dizajna Beijing dizalica transport strojeva i istraživački institut Co., Ltd. i Juana Fangding, viši inženjer nacionalne dizanje i transport strojeva kvalitete nadzora i inspekcije centar, sudjelovali u prezentaciji. Zamjenik generalnog direktora Gao Weimin od mikro Technology Co, Ltd uveo primjeri primjene i iskustva u sigurnosni sustav nadzora i upravljanja za velike dizalice postrojenja.

 

Publicity meeting of the safety monitoring and management system for lifting machinery

GB/T 286264 2017 "podizanje sigurnosti nadgledanje i upravljanje sustava za dizalice" je odgovoran za na izradili plan. Pomoćnik generalni direktor dizajna Peking dizalica prijevoz strojeva i istraživački institut Co., Ltd. Yue Wenzhao je na pozornicu da poradite na razliku između standardne zahtjeve i novim i starim standardima.

 

Ding Fang Juana viši inženjer nacionalne kvalitete nadzora i inspekcije centra za dizanje i transport strojeva uvodi probleme koje treba liječiti u nadzor i upravljanje sustav sigurnosti vrsta testa.

Senior engineer of national quality supervision and Inspection Center for lifting and transportation machinery

Gao Yumin, zamjenik generalnog direktora mikro Technology Co, Ltd uveo tipični primjeri i iskustva instalacije i nadzorni sustav od velike dizalice.

 

Deputy general manager of Micro Technology Co., Ltd.