Dom > Novosti > Sadržaj
Stvari koje treba obratiti pozornost da pri instalaciji električna lančana dizalica
- Aug 04, 2018 -

201631884622479.jpg

 

Izvođenje električna lančana dizalica je dobar, pouzdanost je visoka i nisku stopu neuspjeha je važan razlog za većinu ljudi da ga izaberete. Visokih performansi mogu osigurati učinkovitost i sigurnost električna lančana dizalica u pogonu, ali prije prvog korištenja električna lančana dizalica, postoji puno razmatranja za instalacijske korake koje zahtijevaju vašu pažnju.

 

Prvo, pre svega, ugradnja lančana električna dizalica treba najprije instalirajte okvir lanac.

 

Drugo, spojiti s napajanjem.

Pri povezivanju s napajanjem, moć mora biti isključen prije toga. Istovremeno, uzemljenje treba biti dobro uzemljeni, inače operator svibanj osjećati strujnog udara pri hvatanju koplje ili bilo kojem dijelu lanca.

 

Treće, za podmazivanje opterećenje lanca električna lančana dizalica
Stupanj podmazivanja lanca je važan faktor koji utječu na vijek trajanja opterećenja lanca. Podmažite lanac opterećenja u pravodobno i učinkovit način osigurati učinkovit vijek trajanja lanca.


Četvrto, provjerite raspored lanca

Za više redaka lančana električna vitla, provjerite da niže kuka okvira ne okrenut na. Ako zrcaljeno, vratiti u normalno stanje i osigurati spoj pregib lanca su usklađeni. Nikad objesiti teret na dizalici omotan lanac.


Konačno, provjerite radni napon
Budući da električna lančana dizalica je krcatelj iz tvornice u specificiranom napon ili višeg napona (za napona samo), kao što su 230/460V, provjerite ožičenje i potvrditi da je napajanje napona upoznao. Ako ne, molimo Pogledajte upute za ispraviti prema zahtjevima potreban radni napon.


Savjeti: Instalirajte električna lančana dizalica. Ako je djelovao pod neodgovarajućeg napona, može uzrokovati ozbiljne štete na električna lančana dizalica. Kako bi to spriječili, mora se osigurati da žice zadovoljava zahtjeve potrebno napajanje.