Dom > Novosti > Sadržaj
Pod novim normama, koje nove metode su potrebne za transformaciju kineskih građevinskih mašina?
- Jun 12, 2018 -

Under the new normal, what new methods are needed for the transformation of China's construction machinery.jpg


"Nova norma" kineske ekonomije uključuje nekoliko aspekata. Prvo, udeo proizvodnje u novoj normali bit će smanjen u budućnosti, a procenat uslužne industrije značajno će se povećati. Drugo, potrošnja će stimulirati rast potražnje. Treće, tehnološki napredak i inovacije Postao je ključ uspeha; Četvrto, u poslednjih nekoliko godina, ulaganje Kine u BDP je činilo 40% do 50%, daleko više od razvijenih zemalja od 15% do 20%. Ako se udeo investicija smanji ispod 30%, ukupna potražnja za građevinskim mašinama će se dodatno opadati.


U proteklih nekoliko godina, izgradnja kineskih građevinskih mašina i opreme je ozbiljno nedostupna, a vrijeme je samo oko 30% vršnog perioda. S globalne perspektive, situacija u industriji je veoma ozbiljna. U budućnosti, mnoge kompanije mogu biti eliminisane ili eliminisane automatski.


Kako se industrija kineske građevinske mehanizacije mora prilagoditi trenutnoj ekonomskoj situaciji? Preduzeća moraju prvo unaprediti svoje tehnološke inovacijske sposobnosti i kvalitet proizvoda. Njegov kvalitet se ne odnosi samo na kvalitet proizvoda "tri garancije", već uključuje i vrijednost korišćene mašine. Drugo, neophodno je povećati uticaj brenda. Svaka brend će odgovarati različitim kupcima. Stabilnost klijenta je indeks stabilnosti kompanije.


Trenutno transformacija industrijskih kompanija može se podeliti u tri kategorije: Prvo, poslovna transformacija. Ovo uključuje prelazke u industriju, produženje lanca industrije, napredak integracije od jednostavnih proizvođača do proizvodnje i usluga, kao i obnavljanje poslovnih modela u kombinaciji sa elektronskom trgovinom. Drugo, transformacija tržišta. Internacionalizovane aktivnosti uključuju unapređenje konkurentnosti građevinske mehanizacije na globalnom tržištu. Treće, transformacija upravljanja. Poboljšati konotaciju sopstvenog brenda, upravljanje i kontrolu internacionalizovanog poslovanja. Kako kompanije iz građevinske mehanizacije moraju da prevaziđu poteškoće i pronađu izlaz? Neophodno je koristiti strategije za vođenje razvoja čitavog preduzeća; Planiranje proizvoda je stvarno jezgro; a postmarket postaje tačka rasta.


Osnovna konkurentnost kompanije je ključ održivog i stabilnog razvoja. Njen sadržaj obuhvata četiri aspekta: Prvo, jača svoju sposobnost da vodi ili stvori tržišta. Neophodno je stalno razvijati nove proizvode i voditi kupce da koriste novu opremu kako bi imali moć cijene za proizvode. Druga je poboljšanje originalnih inovacionih sposobnosti i dizajniranje personalizovanih i prilagođenih proizvoda. Treća je sposobnost integracije resursnog sistema da efikasno i brzo integrira lanac snabdevanja kompanije. Četvrto, ceo životni ciklus i sveobuhvatne servisne mogućnosti. Predprodaja, prodaja i post-prodajni ciklus kompanije moraju pokrenuti inicijativu za pružanje usluga klijentima. Kupci moraju razmišljati o servisnim kompanijama na koje ne mogu da razmišljaju.