Dom > Novosti > Sadržaj
Grupa Baosteel provodi pregled projekata koji su naša kompanija izgradila
- Jun 11, 2018 -

Nedavno je Tim za projektovanje hladnokrvnih čelika, Shanghai Jinyi Testing Technology Co, Ltd, Pet Metalurgical Construction Group Co., Ltd., Odjeljenje za logistiku Zhanjiang, Baosteel Consulting and Supervision Company, Dalian Baoxin i druge jedinice koje je organizovao Baosteel Engineering i Odeljenje za opremu izvršio je A-ček na projektovanom dizaličnom kranu Baosteel Zhanjiang Steel 2030mm hladno valjane, koji je naša kompanija izgradila.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built611153008.jpg


Kran koji proizvodi naša kompanija je proizvod specijalno dizajniran za potpunu absorpciju europskih dizalica u kombinaciji sa specijalnim zahtevima kompanije Baosteel. Ovo je prvi od dizalica korišćenih na proizvodnoj liniji Baosteel-a.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built11141144.jpg


Osoba koja je zadužena za kompaniju organizovala je odgovarajuće osoblje Odeljenja za tehnologiju, Odeljenje za osiguranje kvaliteta, itd. Da sarađuje sa inspektore Baosteel Zhanjiang Project A. Trebalo je dva dana i posao A-odseka bio je potpuni uspeh.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built11141152.jpg


Odeljenje za tehnologiju naše kompanije, Odeljenje za osiguranje kvaliteta i Odjeljenje za proizvodnju u potpunosti su sarađivali jedni sa drugima. Proizvodni tim je sve prozvoljno uradio dobar posao u svakom proizvodnom procesu, strogo kontrolisao detalje proizvodnje i osigurali kvalitet čitavog proizvoda.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built0611141156.jpg


Ova A-čita je u potpunosti demonstrirala i testirala snagu naše kompanije, dodatno poboljšala kvalitet proizvoda kompanije i postavila solidnu osnovu za razvoj kompanije u čeličnoj industriji.