Dom > Novosti > Sadržaj
Wang Dengxi, gradonačelnik Xinxiang City-a, posjetio je kompaniju za istraživanje i vođenje
- Jun 05, 2018 -

5. juna 2018. gradonačelnik Xinxiang City-a, Wang Dengxi, predvodio je četiri vodeće grupe Xinxiang City-a, stranke i vladine lidere županije (grada, okruga) i odgovorne osobe srodnih odjeljenja u kompaniju za istragu i uputstva. Wu Shengjun, županijski sekretar županije Changchun županije, Qin Baojian, guverner županije, i Cui Peijun, partijski sekretar kompanije pratili su istragu.


微信图片_20180605105932.jpg


Sekretarski sekretar naše kompanije detaljno je izveštavao lidersku posetu o ukupnom razvoju kompanije poslednjih godina i fokusirao se na glavna dostignuća naučnih i tehnoloških inovacija kompanije i glavne planove kompanije za razvoj inteligentnih i visokih -end kompanije.


微信图片_20180605105948.jpg


Tokom istrage, gradonačelnik Vang Dengxi pogledao je proizvodnju i pitao za posao. On je izrazio zahvalnost za pridržavanje kompanije industriji i njegovoj ubrzanoj transformaciji i nadogradnji. On je istakao da je izvestaj devetnaestog kongresa jasno stavio do znanja da fokus izgradnje modernog ekonomskog sistema treba da bude na stvarnoj ekonomiji. Ovo je veliko ohrabrenje za proizvodna preduzeća. On se nada da će Henan Yuntian usmjeriti na međunarodne standarde i tehnološke granice, ojačati težnju za inovacijama i postati lider u inteligentnoj transformaciji industrije za proizvodnju opreme. Istovremeno, nadamo se da će Henan Yuntian nastaviti da ostvaruje svoje prednosti i korporativne karakteristike, a dodatno povećava i ojača industriju dizalica kako bi dosegla napredni međunarodni nivo.