Dom > Novosti > Sadržaj
Ljubav pomaže testu, mi smo u akciji
- Jun 07, 2018 -

7-8. Juna 2018. godine, to je bio dan kada su studenti koji su naporno učili u učionici već tri godine ušli u prostoriju za ispitivanje. Takođe je bilo vreme da roditelji čekaju svoju decu izvan sobe za ispitivanje. Ovaj ispit utvrdio je sudbinu učenika i bio je ispunjen njihovim žudnjama o budućnosti. Takođe su odrazile velike želje roditelja.


Kako bi pomogao većini ispitanika da stignu sigurno, brzo i na vrijeme, i da postignu viši cilj sa dobrim fizičkim i psihičkim stanjem, Henan Yuntian grupa Zhonghe Taxi Co., Ltd. pokrenula je 6. humanitarni događaj "Love Helps Test" u 2018. Koristite naše akcije kako biste pružili kandidatima našu brigu i pomoć.


Love helps test we are in action.jpg



Prije dolaska na prijemni ispit u koledžu, Zhonghe je zatražio od svih vozača da pregledaju vozila kako bi osigurali da su vozila u dobrom stanju i uredna i čista. U ranim jutarnjim satima sedam vozila vozila Zhonghe Taxi krenuli su putem ulica. Kandidati su mahali na putu i uzeli kartu za prijem besplatno. Nijedna naknada se ne naplaćuje.


Love helps test we are in action23435356435.jpg


Da bi se izbjeglo utjecati na psihologiju kandidata, vozač se ne mora raspitati na ispitivanje kandidata na sredini ispita, a zabranjeno je korištenje audio sistema na automobilu. Zabranjeno je preduzimanje privatnih aktivnosti kada se kandidat prenosi. Ako kandidat ima potrebu za pomoći (kao što je zaboraviti da uzme ulaznicu itd.), Vozač treba da pomogne kandidatima, a istovremeno pozove 110 u komandni centar za pomoć, da dobije saobraćajnu policiju da organizuju kanale ili policijske automobile da predvode put, kako bi kandidati pomogli brzo i bezbjedno riješiti poteškoće.