Dom > Novosti > Sadržaj
Henan Yuntian provodi opremu letnjih kranova
- May 17, 2018 -

Kako bi se efikasno spriječilo nastanak sigurnosnih nesreća na kranskoj opremi, eliminisati potencijalne opasnosti od sigurnosti i osigurati sigurno korištenje kranske opreme. Nedavno je Odeljenje za usluge nekretnina kompanije Yuntian izvršilo sigurnosne preglede opreme za ljetne dizalice u čitavoj fabrici kao odgovor na sigurno funkcionisanje ljetne opreme za visoku temperaturu krana.


Ključ za proveru skrivenih problema leži u ispravljanju. Kako se toplo vreme ljeti približava, potrošnja energije postrojenja će se povećati. Zahvaljujući visokoj temperaturi, energetska oprema fabrike će biti u stanju visokog opterećenja. U cilju sigurnog i normalnog rada letnje fabrike, kompanija je organizovala inspekciju sigurnosti opreme. Sadržaj inspekcije uključuje:


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections1.jpg


Prvo, klima uređaj. Ljetna klima postaje glavna oprema koja troši energiju. Da bi se osigurala odgovarajuća temperatura biljke, klima će raditi na velikim opterećenjima. Ova sigurnosna inspekcija će efikasno eliminisati potencijalne opasnosti od bezbednosti, uključujući informacije o radnom statusu, protoku vazduha i drugim podacima.


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections.jpg


Drugo, distributivna soba. Prostor za distribuciju energije kontroliše napajanje u fabrici. Propuštanje male komponente direktno će dovesti do normalnog rada fabrike. Pored praćenja dnevnog održavanja opreme, inspekcija zahteva i prostor za distribuciju električne energije i visokonaponsku distribuciju električne energije na svakom spratu tokom ne-poslovnog perioda. Sprovesti sveobuhvatne radove održavanja.


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections2.jpg


Treće, lift. Kontaktna kompanija za održavanje kako bi pomogla u održavanju. Sa obavljanjem posebnih remektivnih aktivnosti za opremu ljetne krane, promovisao je standardizovano upravljanje fabričkim kranskim uređajem, eliminisao neke potencijalne sigurnosne opasnosti i obezbedio siguran rad kranske opreme.