Dom > Novosti > Sadržaj
Pet trendova budućih kamiona za visoke klase
- May 23, 2018 -

Sa razvojem svetske ekonomije i lokalnim razlikama postoje različiti zahtevi za vozila visokog visine. Da bi zadovoljili različite potrebe kupaca iz svih aspekata, u budućnosti ima pet trendova o razvoju kamiona visokih visina.


Five trends of future high-altitude trucks.jpg


1. Giant


Sa stalnim poboljšanjem urbanizacije u Kini, broj gradskih zgrada u Kini se značajno povećao, a visina zgrada je takođe kontinuirano povećana. Ovo je stvorilo potražnju za vazdušnim vozilima na visokim visinama. Zbog toga, u cilju zadovoljavanja potreba domaćeg tržišta i ljudi, obavezan je da ojača dizajn i proizvodnju vazdušnih vozila velikih nadmorskih visina.


2. Lagana


Samopoštovanje sistema snimanja proizvoda za vazdušni bum direktno utiče na amplitudu rada i stabilnost radne platforme za vazduh. Uz detaljnu studiju sistema rampi buma, ljudi već imaju određeno razumevanje optimizacije strukture buma. To čini strukturu i poprečni presek bume razumljivije u dizajniranju i proizvodnji strijele tako da se težina grane može smanjiti.


Struktura ruke ugljeničnih vlakana smanjuje težinu guma za 40%, što ne samo da u velikoj mjeri smanjuje težinu guma, već i povećava vijek trajanja guma, što ukazuje na to da će pojavljivanje novih materijala neizbežno dovesti do lakšeg dizanja sistem vozila visokog visine. reforme.


3. Višenamjenski


Trenutno, pored visoko nadmorske opreme za vazduh, vozila visokog nivoa obično su opremljena protivpožarnim pumpama, protivpožarnim vodenim rezervoarima i ostalom protivpožarnom opremom. Istovremeno, neki uređaji za uklanjanje visokih visina, kao što su vrećice za bekstvo velikih visina, takođe mogu biti raspoređeni kako bi se postigao spašavanje velikih nadmorskih visina. Ukratko, budućnost Vozilo na visokim visinama biće multifunkcionalno operativno vozilo visokih performansi.


4.Serializacija


Serijalizacija je nesumnjivo važan trend razvoja vazdušnih vozila. Ovo je iz perspektive korporativnih antikriznih sposobnosti. Sa perspektive širom sveta, mnoge poznate kompanije za građevinske mašine, kao što je američka kompanija Terex Corporation, postepeno su realizovale svoju serijalizaciju proizvoda i formirale proizvode različitih specifikacija. . Zbog ograničenog životnog ciklusa jednog proizvoda, njegova sposobnost da se odupre riziku je mala. Serijalizacija proizvoda može efikasno smanjiti ciklus razvoja proizvoda. Kao rezultat toga, domaća vazdušna vozila će se razvijati u seriji.


5. Inteligentno


Sa kontinuiranim razvojem upravljačke tehnologije vozila na visokom nivou postepeno su postale inteligentne funkcije kao što su automatsko nivelisanje, vizuelni rad, inteligentan i siguran rad, bežična daljinska kontrola i daljinski nadzor.