Dom > Novosti > Sadržaj
kontejnerski prevoznik
- May 03, 2018 -


container straddle carrier.jpg

Nosač kontejnera je glavni model opreme za transport kontejnera. Obično vrši horizontalni transport od prednjeg dela terminala do dvorišta i slaganje kontejnera u dvorištu. S obzirom na to da nosač prskanja kontejnera ima karakteristike fleksibilnosti, visoke efikasnosti, dobre stabilnosti i niskog pritiska na kolut, on se široko koristi. Rad kontejnerskih prevoznika je veoma korisan za poboljšanje efikasnosti utovarovanja i istovara granične opreme. S obzirom na to da je razvoj kontejnerskih prevoznika od 1960-ih godina, nakon decenija razvoja, postao ključna oprema za kontejnerske terminale i dvorišta, kao što je slučaj sa dizalicama sa kontejnerskim kontejnerima.


Uvod proizvoda


Nosači kontejnera mogu se podijeliti u tri tipa prema strukturi tijela:

Prvo, nosač kontejnera bez platforme i unakrsne isporuke i utovar i istovar zajedničke strukture, drugo, postoji nosač sa kontejnerom sa platformom i unakrsnom isporukom i utovar i istovar zajedničkih konstrukcija; Treće, postoji nosač sa kontejnerom sa platformom i transporteri i utovarne i istovarne konstrukcije za nosače kontejnera bez platforme i unakrsne isporuke, utovar i istovar. Njegova strukturna karakteristika je da telo nema platformu i sastoji se od dva vertikalna podnožja. Gornji deo povezani su uzdužnim gredama, a donji deo je podupreta na dva donja greda. Četiri vrata vrata uglavnom usvajaju strukturu kutije, a električni uređaji se zasebno instaliraju. Na donjem gredu. Ove karakteristike utvrđuju da ovaj tip nosača kontejnera ima malu vanjsku dimenziju, mali radijus okretanja, dvorište za slaganje i isti broj slojeva kroz kontejner, a okvir ima dobro stanje napona. Ova vrsta konstrukcije smanjuje ukupnu masu celokupne mašine, efikasno smanjuje težinu vozila i povećava stabilnost vožnje.

Ključne specifikacije / specijalne karakteristike:


Kontejnerski nosač kontejnera za ISO standardne kontejnere se primenjuje na međunarodno standardno transportiranje kontejnera, utovar i istovar na kontejnerskom dvorištu i skladišta željezničkog kontejnera, sa stabilnim performansama, visokim stepenom efikasnosti i lakoćom održavanja, sa odgovarajućim sigurnosnim uputstvima i uređajima za zaštitu od preopterećenja kako bi se maksimalno osigurala sigurnost operativnih osoblje i opremu. Električni sistem koristi PLC regulaciju frekvencije koja može lako kontrolisati svaki mehanizam.

Glavna izvozna tržišta:


  • Azija

  • Australasia

  • Centralna / Južna Amerika

  • Istočna Evropa

  • Srednji Istok / Afrika

  • sjeverna amerika

  • zapadna evropa