Dom > Znanje > Sadržaj
Koje su karakteristike KBK fleksibilnih dizalica?
- Sep 13, 2014 -


1. KBK kran prihvata modularni dizajn. Sve komponente usvaja standardizovane komponente i mogu se kombinovati u novu dizalicu poput složenog drveta. Instalacija je naročito jednostavna. Takođe se može ponovo sastaviti u skladu sa promenama fabričke gradnje ili tehnologije obrade u novu dizalicu.


2. KBK dizalice su izuzetno lagane, sa malo trenja između kutija i šina. Lako se rukuju i lako se rukuju. Oni mogu vrlo brzo transportovati i rukovati teškim, neugodnim dijelovima. Sistem takođe pruža vam dizalice električnih lanaca sa prirubnicama, opremom za dizanje dizalica, električnim upravljačkim uređajima i pomoćnim sistemima kako bi osigurali dug radni vijek.


3. Glavno tijelo je hladno valjani profil koji ima tri vrste specifikacija sa visokom čvrstoćom, dobrom krutošću, laganom težinom kako bi osigurala stabilnost sistema. Od isporuke fiksne tačke do veoma precizne automatizovane isporuke sa više tačaka, mogu se slobodno kombinovati. Postoje i komponente suspenzije prilagođene vrhu strukture različitih postrojenja, koje mogu spasiti prostor i površinu fabrike, smanjiti potrošnju energije, poboljšati efikasnost preduzeća i imati jaku prilagodljivost.


kbk-crane24369105525.jpg