Dom > Znanje > Sadržaj
Kako realizovati sigurno i pogodno građevinsko okruženje za portalni kran
- Nov 22, 2013 -

Bez obzira na vrstu mašina, zabranjeno je različito ulje za miješanje. Osoblje iznajmljivanja portalne dizalice trebalo bi da uzme u obzir sledeća znanja u inspekciji i održavanju.


Proverite ulje za podmazivanje, takođe odrežite napajanje, sprečite električni udar, sačekajte hlađenje reduktora, otvorite utikač za ulje, izvadite uzorak ulja. Za reduktor sa utikačem za ulje, proverite nivo ulja, bez obzira da li je kvalifikovan, ugradite utikač nivoa ulja. Pravac i dužina pomicajne daljine i pravac kretanja rada su najočiglednije karakteristike iznajmljivanja portalne dizalice.


Radovi na iznajmljivanju garažnih vrata, osoblje sluša komandu specijalizovanog osoblja na terenu, ali bez obzira na to što ljudi trebaju zaustaviti prilikom parkinga, saznajte situaciju da biste ponovo vozili. Svaki put pre vožnje, mora proveriti da li je sva mehanička i električna oprema u dobrom stanju, operativni sistem je fleksibilan. Portalni kran nakon rada, otvoren za određeno mesto, okrenite sve ručice na nulu, isključite napajanje.


How to realize safe and convenient construction environment for gantry crane.jpg