Dom > Znanje > Sadržaj
Viseći kran sa dokazom eksplozije
- Jun 18, 2015 -

Dizalica sa dizalicom koja je dizajnirana za eksploziju koja se naziva "krovom protiv eksplozije", je kran sa dvostrukim nosačem sa električnim dizalicom kao eksplozionom električnom dizalicom. U skladu je sa JB / T10219-2001 standardnim zahtevima "ekspoziono-snopnog snopa" sa jednostavnom strukturom, malom veličinom, malom težinom, jednostavnom instalacijom, upotrebom i održavanjem.


Uslovi okoline: Radno napajanje je trofazni AC, nazivna frekvencija 50HZ, nazivni napon 380V; radna temperatura okoline je -20 ~ 40 ° C. Kada je unutrašnji rad na 40 ° C, relativna vlažnost ne sme biti veća od 50%, a pri radu na otvorenom na 25 ° C, relativna vlažnost može biti kraća od 100%. Mjesto instalacije nije više od 2000m nadmorske visine. Pogodan je za srednje i lagane mehaničke radionice, skladišta, skladišta, remont i utovar i istovar hidroelektrana, te je uređaj za dizanje za kućnu upotrebu.

Cela mašina se koristi zajedno sa eksplozionim električnim dizalicama tipa HB (BCD) i HBS (BMD), kapaciteta 1-10 tona, raspona od 7,5-22,5 metara, radnog nivoa A3-A5 i radno okruženje od -25 ° C do + 40 ° C.


Ovaj proizvod se široko koristi u fabrikama, skladištima i zalihama hemijskih postrojenja. Postoje dva oblika kopnene i vozačke kabine. Kabina vozača podeljena je na otvoreni i zatvoreni tip. Obrazac za instalaciju je podeljen na levo i desno, a pravac upisa podeljen je na stranu i lice za korisnike koji biraju prema njihovoj upotrebi.


explosion-proof-overhead-crane54184806166.jpg