Dom > Znanje > Sadržaj
Što je skid luka Dizalica u kišne dane
- Oct 17, 2013 -

U procesu industrijske moderne gradnje, realizaciji mehanizacija je bio popularan, svake proizvodnje prilikama imaju odgovarajuću mehaničku opremu, lučke dizalice je posebno koristi za prijevoz tereta Luke, poput metalurških Dizalica dizajniran za metalurške industrije.  Iako je pažljivo dizajniran, ali u procesu primjene, lučke dizalice će naići na neke neočekivane okolnosti, kao što su Dizalica kotač skliznuti lako u kišne dane koji utiče na rad.  Postoji učinkovito rješenje za ovaj problem?


What about the skid of the port crane in rainy days.jpg


Lučke dizalice se obično koriste u vanjskom, tako da je lako skliznuti u kišne dane, kako bi se izbjegle teškoće operacija opreme ili sigurnosnih nesreća uzrokovana ovo, prije svega, možemo koristiti lanac popravljati gumu koja je lako skliznuti kako bi povećali th e trenje između gume i tla kako bi se smanjila šanse za klizanje.

Biti na sigurnoj strani, Dizalica je bolje prestati koristiti u kišne dane i dovršava ulaze mjere. Čak i ako Dizalica vraća za rad, operater treba očistiti kišu, zadržati Dizalica u najbolje radno stanje, kako bi se osigurala sigurna i stabilna završetak oko podizanja teme.