Dom > Znanje > Sadržaj
Razlika između tradicionalne dizalice i evropskog standardnog dizalice
- Apr 23, 2012 -

Korisnici koji su koristili domaće tradicionalne dizalice i evropske dizalice mogu utvrditi da su motori različitih mehanizama evropskih dizalica sa istim tonažom i rasponom manje moćni od onih kod tradicionalnih mostnih dizalica. Iako je evropska struja mala, to ne utiče na rad. Da li je tradicionalni izbor motora za kranove nerazumno, da li postoji gubitak snage? Ako pokušate da stavite snagu tradicionalne dizalice u skladu sa evropskom konfiguracijom snage, motor se može razbiti i čak biti spaljen. , u čemu je razlog, postoji li tajni recept za dizajn evropskog stila?

  U stvari, ljudi koji imaju malo znanja o fizici znaju da je snaga proizvod sile i brzine. U ovom trenutku, da li su evropski kranovi ili tradicionalni dizalice isti. Ali ima mnogo uticajnih   faktori   u izračunavanju snage, kao što su efikasnost mehanizma prenosa, spoljni otpor i sl. Mehanizam s tradicionalnom dizalicom je u osnovi sastavljen od motora, spojnice, menjača, smanjuje brzinu kočnice, a onda je sila prenosi se na bubanj ili točak postavljen preko spojnice i slično. Trasa prenosa je   Veoma dugačak, čak i otvoren prenosnik prenosa se ponekad pojavljuje, a koji je obavezan da ima veliki deo gubitka snage. Zato moramo izabrati   the   velika nominalna snaga motora.

Za razliku od toga, evropski kran, svaki mehanizam je visoko integriran, pomoću mehanizma "tri-u-jednom", direktno izostaviti spojnicu, vratilo za prenos i druge dijelove prenosa . Čak i priključak sa dijelom točkova usvaja formu direktnog pogona, nema rezervnih delova, efikasnost prenosa je značajno poboljšana, prirodni izbor elektromotora može biti manji . Pored visoke efikasnosti prenosa, težina samog evropskog dizalice je mnogo manja od tradicionalnog dizalice. evropski   stil kran eliminiše mnogo   gore pomenuti dijelovi prenosa i koristi materijale sa boljim performansama   da naprave ključne komponente, tako da se zapremina i težina svakog mehanizma znatno smanjuju, a teret čitave mašine je smanjen. Glavni stresni članak može naravno takođe smanjiti poprečni presek i smanjiti težinu. Prema osnovnoj formuli moći koja je pomenuta gore, sila je mala, snaga je naravno mala.

The difference between traditional crane and European standard crane.jpg