Dom > Znanje > Sadržaj
Koja je upotreba električnog grane krana
- Oct 22, 2013 -

Kran sa električnim grabljivačem je jedna vrsta kranske grabe koja se zove i aktivni kran. To je običan kran kran. Veoma je interesantan, takođe veoma široko korišten.


Može se koristiti za nošenje različitih predmeta kao što su utovar raznih rasutih tereta, trupaca, minerala, uglja, peščara, zemlje i kamena u lukama, dokovima, postolama, minama, dvorištima i tako dalje.


What is the use of electric grab crane.jpg


Glavna funkcija tog kranskog kašika je automatsko preuzimanje objekta, jer je mašina za automatsko uzimanje. dejstva grebanja i pražnjenja krana sa krovom elektro grabe upravljaju pogonima vozača za istovar bez broda pomoćnog osoblja, tako da se izbjegne težak rad radnika, spasi se pomoćno radno vrijeme, a efikasnost ulaganja i istovara je u velikoj mjeri poboljšano. Ne samo to, već i sigurnost proizvodnje je poboljšana.


Inače, prilikom korišćenja dizalice za grejanje potrebno je standardizovati procedure rada, prema specifikaciji krana za rad, inače može dovesti do ozbiljnih posljedica! U posljednjih nekoliko godina, mnogi građevinski projekti su koncentrisani u gradu, u kombinaciji s gradom prostor je uski. Kran se postepeno razvija prema mini tipu kako bi se prilagodio razvoju vremena. Objavljeno je da je Japan napravio prvu platformu za nagibnu bum platformu na svetu pre 10 godina. Sa kontinuiranim razvojem društva, nagnut bum označen je kao mini kran. Postepeno se ova nova ideja proširila na dematiak, kato grupu i druge velike tone dizalice.


Pored toga, japanska kompanija Komatsu razvila je i nagibnu lamelnu lww80 (8t) i 100-1 (10t) dizalice u 90-im. Istovremeno su 1993. i 1997. godine proizvedeni Lt 300 (4,9 t) i LT 500 (12 t) "mini" dizalice. Ove dve dizalice usvajaju potpuno automatizovanu tehnologiju koja može lako prelaziti značajne prepreke.