Dom > Znanje > Sadržaj
Ciljevi i funkcije održavanja dizalica
- Apr 21, 2012 -

Kada se upotrebljava krana, pokretni delovi će se neizbežno nositi, slobodni spojevi, uljane transformacije, oštećena metalna struktura, a zatim izazvati smanjenje funkcije veštine krana, ekonomske funkcije i sigurnosne funkcije. Zbog toga, kako bi se sprečila i uklonila sakrivena opasnost, kako bi se osiguralo da je kran često u izvanrednom stanju, kran treba održavati i održavati pre nego što je habanje dijelova krana dostiglo nivo koji utiče na kvar krana. Da li dobar posao u održavanju dizalica može da ima sledeću ulogu:

1, kako bi se osiguralo da dizalica često ima izvanredne veštine, učiniti svaku organizaciju da radi normalno i pouzdano, poboljšava stopu intenziteta i stopu iskorišćenja.

2, kako bi se osiguralo da dizalica ima izvrsnu funkciju korištenja, ojačati održavanje konstrukcije, sprečiti nenormalne vibracije zbog mehaničkih i električnih faktora, zadovoljavati normalne potrebe korištenja dizalice;

3, kako bi se osigurala sigurna upotreba dizalice;

4, u skladu sa odgovarajućim standardima zaštite životne sredine države i delom pravila;

5, razumno i djelotvorno produžavanje radnog veka krana. Efektivno produžite interval popravke krana ili organizacije, uključujući i remontni period, a zatim produžite životni vek krana pomoću održavanja dizalice.


blob.png