Dom > Znanje > Sadržaj
Svakodnevni zahtevi za rad evropskog dizalice
- Mar 21, 2013 -

Uz ubrzanje tempa nacionalne modernizacije i poboljšanja industrijskog nivoa, rukovanje materijalima igra važnu ulogu u proizvodnji i radu preduzeća i razvoju nacionalne ekonomije. Primjena krana na tržištu ne samo da poboljšava proizvodnu efikasnost za preduzeća, već i značajno poboljšava ekonomske prednosti preduzeća i dodatno unapređuje razvoj nacionalne ekonomije. Dizalica dizalica u evropskom stilu kao lider u industriji dizanja stvorila je visoku vrijednost za proizvodnju preduzeća. Dakle, koji su zahtevi za rad evropskog pokretnog dizalice u svakodnevnom radu?

1, evropski kran za dizanje ne može koristiti ograničavajući uređaj u radu brzog parkiranja.

2, kada dođe do neuspjeha u radu evropskog dizalice, operater treba odmah zaustaviti i prekinuti napajanje za pregled, provjeriti uzrok neuspjeha i postupati blagovremeno. Mašine koje ne reše problem neće se proizvoditi.

3, U slučaju nestanka struje odjednom prilikom rada evropskog dizalice, operater u ovom trenutku mora da isprazni sve upravljačke ručke. Stavite robu na zemlju ili nećete moći da napustite radno mesto.

4, kada je evropski dizalica dizalica završila svoj posao, evropska dizalica za dizanje treba postaviti na određeno mjesto, vraćati daljinski upravljač, pritisnuti dugme, itd. Podigniti kuku evropskog dizalice za dizanje u gornju graničnu poziciju i zatvoriti ukupno napajanje.

5, kada se koristi evropski dizalica, neophodno je napraviti detaljan zapis o svom radu.


Daily operation requirements of European hoist crane.jpg