Dom > Znanje > Sadržaj
Portal kontejnerski kran od Yuntian Crane
- Jul 03, 2015 -

opis proizvoda


Naziv proizvoda: Portal kontejnerski kran od juntijskog krana

Podizna težina: 5-80t

Iznad željeznice: 12-40m

Ispod željeznice: 9-16m


Portal kontejnerski kran se široko koristi u lukama, stanicama i magacinima, koji mogu efikasno obaviti rad opterećenja, istovara i pretovara kako bi ubrzali obrtanje brodova i vozila.


Portal Container Crane From Yuntian Crane.jpg

Prednosti porta dizalice:


dobra performansa, prekrasan spoljašnji izgled, efikasan rad, kompaktna struktura, uravnotežena vožnja, udoban rad, siguran i pouzdan, pogodan za održavanje. Port portalni kran se može koristiti na ograničenom prostoru u lukama za utovar i istovar tereta na brodovima, i ostavlja znatnu prostoriju za prolaz vozila, posebno se odnosi na univerzalne priključke.

Jednokrmni portal Kran:


Portalni kran sa jednim rukom se uglavnom koristi u malom i srednjem portu za utovar i istovar velikog materijala. Laka težina i mali pritisak na točkovima imaju za cilj smanjenje ulaganja i stvaranje značajnih dobitaka. Usvaja amplitudu rakete ili amplitudu žičane vrpce (blok i tackle) radi postizanja varijabilnih amplituda sa opterećenjem, horizontalnim pomeranjem i okretanjem ili podizanjem u svakom stepenu. Saradnja amplituda čini da dizalica radi glatko i efikasno. Kuke i grabe mogu biti opremljene sa njim.

Četvorokaratni kombinovani portalni kran:


Ovaj portalni kran je pokretni kran sa punim obrtnim kretanjem i četvoromaljnim kranom. Ruke i kontra-težina su uravnoteženi. Postoje 2 vrste portala: cilindar i četiri izvoda. Ovaj portalni karn je za podizanje kontejnera sa kukama ili zglobovima.

Prednosti:

dugo oružje, pogodno za veći brod, prelepe eksterijere, sigurne i pouzdane, izdržljive napredne performanse, pogodne za održavanje. To je najbolji izbor za sveobuhvatne teretne luke.

Stvari koje možda želite da znate o nama!


Osnovana 1988. godine, Yuntian Group je vodeći proizvođač krana u Kini. Yuntian je posvećen istraživanju i marketingu teških mašina. Glavni proizvod obuhvata mašine za dizanje, lučke mašine, rudarske mašine i građevinske mašine itd. Cijeli pokrivenost Yuntian Grupe je 3.420.000 kvadratnih metara sa 6.800 zaposlenih.


Yuntian se pridržava naučnih i tehnoloških inovacija i poseduje istraživačku i razvojnu ekipu od 600 ljudi, 494 patenta, CNAS laboratoriju itd. Za dizalice, Yuntian je napravio mnogo prodora koja uključuju sistem protiv prevrtanja, CNC sistem preciznog pozicioniranja, samopodnežni kran za održavanje energije vjetra i tako dalje.


U posljednjih nekoliko godina, Yuntian dizalice su zaposlene da služe kineskim projektima Aerospace Engineering, kao što su lansiranje svemirskih brodova Shenzhou, rakete Long March i Tiangong svemirske laboratorije. Takođe možete pronaći Yuntian proizvode iz oblasti proizvodnje, metalurgije, nuklearne energije, pruge, luke, petrohemijske i vjetroelektrane.


Yuntian proizvodi takođe nađu svoja mesta na globalnim tržištima i dobijaju puno pohvala od 10 zemalja poput Amerike, Japana, Rusije, Singapura, Koreje, Tajlanda, Malezije, Meksika itd.

Naš uspeh dolazi od uspjeha kupaca

Dobrodošli u Yuntian!