Dom > Znanje > Sadržaj
KBK Soft i Light kombinovani tip kran
- Oct 31, 2016 -

Osnovne informacije KBK Soft And Light Combined Type Crane.jpg

Model br .: KBK

Tip: Greda

Transportni paket: Drveni predmet

Porijeklo: Kina


Kratak uvod

KBK meki i lagani kombinovani dizalice sa KBK jednim snopom, KBK dvostrukim gredom, KBK monorail dizalicom, KBK slagačem, KBK dizalicom, itd. Većina njih svira NL lančanu dizalicu i prilagođavaju se širokom opsegu.

Karakteristično  

1. Pouzdanost, visoka stabilnost
Sastavni delovi sistema KBK su svi standardni moduli, ovaj sistem je veoma pouzdan, tako da garantujemo proizvode velikim količinama i visokom kvalitetu. Telo sistemskih modula, uključujući različite specifikacije hladno valjane sekcije, jake, krutosti i lagane težine koje garantuju stabilnost čitavog sistema. Komponente za povezivanje sve usvajaju pocinkovani i izgled izgledaju dobro.

2. Kompletna standardizovana komponenta
KBK sistem ima sveobuhvatnu biblioteku standardnih komponenti: pravu traku, zakrivljenu stazu, prekidače, upravljač, liftove i sl. Svi imaju veliku jedinstvenu vezu, mogu se jednostavno povezati kao zahtev logistike i završiti mnoge vrste struktura realizuju različite funkcije, na primjer: koristeći turnoutove da bi postigli orbitu grananja i spajanja, preko volana ostvaruju krstiću krila i kontrolišu ulaz i izlaz kolica.

3. Prilagodljiv
KBK sistem može uspostaviti specifičan logistički projekat u skladu sa zahtjevima svake fabrike. Ovaj sistem je pogodan za skoro sve uslove i prilike i može se fleksibilno nalaziti u svim radionicama. I transformacija od fiksne tačke do višestrukih tačaka visokog tačaka i automatskog cevovoda sa višestrukim sekcijama bi mogla biti sastavljena u skladu s tim. Na taj način, postupak kao što je skladište, skladište, transformacija i pristup se može završiti u okviru jedne procedure bez pomoći drugih alata, tako da najbolje iskoristi unutrašnju visinu. Sistem bi se mogao primeniti iu novoj dizajniranoj fabrici i na obnovi ili proširenju stare fabrike.

4. Jednostavna instalacija, ekonomičan
Instalacija i otklanjanje KBK sistema je vrlo zgodno. Veza između KBK sekcije i standardnog modula sa zavrtnjem može u velikoj mjeri uštedjeti prostor i područje fabrike, smanjiti potrošnju energije i poboljšati efikasnost preduzeća.

5. Kompaktna struktura, Lagana težina, Veliki radni prostor
KBK sistem se uglavnom koristi sa lančanim dizalicama, njegova cjelokupna struktura je kompaktna, njena niska strukturna težina, mala težina, može ostvariti suspenziju dugog raspona, radni prostor je širok, prostor za dizanje je veliki.



Uslovi rada KBK fleksibilnog laganog kompozitnog dizalica

1.KBK sistem koji se primjenjuje na opću radionicu, skladište i radno mjesto gdje je potrebno pomjeranje robe ispod 3,2 t, zahtijevanu temperaturu okoline je -20 ~ + 60 oC.
2. Visina lokacije instalacije sistema KBK treba da bude ne više od 1500m, uopšte rad u zatvorenom prostoru. Kada KBK fleksibilno svetlo kombinuje kranu koja radi na otvorenom prostoru, u okruženju sa korozivnim gasom i tečnom temperaturom i temperaturom izvan -20 ~ + 60oC, treba preduzeti posebne zaštitne mere.

Obim isporuke

Jednodelna greda za suspenziju: razumna instalaciona veličina, mala težina.


U malom rasponu i malom opterećenju može se usvojiti kran sa jednom suspenzijom, možemo snabdevati KBK-Single beam suspenzionu dizalicu koja nosi kapacitet od 80kg do 2000kg, koja se kreće od 3m do 9m.


Dvostruka greda viseće krana: velika visina dizanja, raspona i kapaciteta.


U velikom rasponu i teškim opterećenjima može se usvojiti dvostruki nosač kočnice. Možemo snabdevati KBK-Double beam dizalicu koja nosi kapacitet od 80kg do 3200kg, koja se kreće od 4m do 14m.